Αυτή είναι η ξεχωριστή μέρα σας! Η δουλειά μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έτσι ώστε όχι μόνο να φτάσετε αλλά να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα!

Οι υπέροχοι Beetles μας με τις κλασσικές γραμμές τους, τις καμπύλες τους, τα χρώματα  και τον διαχρονικό σχεδιασμό τους ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδους Γάμο – Βάπτιση και θα δώσουν στον Φωτογράφο σας τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει μοναδικές φωτογραφίες και μια ατμόσφαιρα για την οποία όλοι θα μιλούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να είσαι στην εκκλησία ή στον χώρο του γάμου και στον εξωτερικό χώρο να υπάρχει ένας τέλειος VW Beetle. Οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν την θέα ενός όμορφου vintage αυτοκινήτου. Θα τραβήξουν πολλές φωτογραφίες και θα κρατήσουν εικόνες από τον γάμο σας που θα θυμούνται για πάντα. Γι 'αυτό και ένα μοναδικό γαμήλιο αυτοκίνητο κάνει τη μεγάλη διαφορά. Ο Γάμος ή η Βάπτιση θα έχουν μια ρομαντική πινελιά όταν η νύφη και ο γαμπρός θα καθίσουν κομψά στα δερμάτινα καθίσματα, για να απολαύσουν τη γαμήλια διαδρομή με υπέροχη θέα στον ουρανό.

Προσθέστε λοιπόν περισσότερο ρομαντισμό στη μεγάλη σας μέρα και αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στο Ταξίδι της ζωής σας!

View the embedded image gallery online at:
https://www.jointhebeetle.gr/gamos-vaptisi#sigProIdc81a075ca8